Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

ÎN CARTIERUL BUCUREŞTII NOI,Prime Kapital a început construcţia complexului rezidenţial Marmura Residence

A.R. Piaţa Imobiliară /

Prime Kapital a început construcţia complexului rezidenţial Marmura Residence

Prime Kapital a început lucrările de construcţie pentru Marmura Residence în cartierul Bucureştii Noi, iar proprietarii se vor putea muta în trimestrul al treilea al anului 2021,aşa cum a fost anunţat iniţial, a transmis ieri, printr-un comunicat, investitorul şi dezvoltatorul imobiliar.

Conform comunicatului citat, valoarea proiectului depăşeşte 50 de milioane de euro, iar complexul rezidenţial Marmura Residence va fi amplasat în proximitatea staţiei de metrou Jiului şi a noului pol de birouri din zonă.

Ansamblul oferă 465 de studiouri duble, apartamente cu 2, 3 sau 4 camere şi duplex-uri şi 509 locuri subterane de parcare, se mai arată în comunicatul în care se mai precizează că Marmura Residence are o suprafaţă de 1,5 hectare şi cuprinde 5.000 mp de spaţii verzi şi terase, 1.700 de mp de spaţii de retail şi servicii, precum şi o zonă exclusivă de recreere pentru rezidenţi.

Maggie Kitshoff, Residential & Office Managing Director Prime Kapital, a declarat: "Prin Marmura Residence reabilităm o zonă industrială abandonată din cartierul Bucureştii Noi şi o redăm comunităţii. Proiectul prevede investiţii în zone verzi publice, spaţii atractive de socializare, mobilier stradal şi o nouă stradă de legătură între Bulevardul Bucureştii Noi şi Şoseaua Chitilei, care va fi donată administraţiei publice. Vom crea astfel o comunitate dinamică în cadrul unui proiect modern şi vom contribui la dezvoltarea infrastructurii publice din zonă".

Potrivit comunicatului, până în prezent, au fost semnate 125 de contracte de rezervare, echivalentul a 65% din totalul apartamentelor puse în vânzare.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional