Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

ÎN EUROPA CONTINENTALĂ:MVGM va achiziţiona divizia de property management a JLL

T.I. Piaţa Imobiliară /

MVGM va achiziţiona divizia de property management a JLL

Compania olandeză MVGM şi firma de servicii profesionale imobiliare JLL anunţă, astăzi, că au ajuns la un acord prin care MVGM va prelua divizia JLL de property management din Europa Continentală, inclusiv echipele specializate în managementul centrelor comerciale, creând astfel un jucător cu prezenţă în întreaga Europă, conform unui comunicat al MVGM.

MVGM intră, astfel, în top 5 cei mai importanţi jucători pe piaţa de propery management la nivel european (numărul 1 în Olanda şi unul dintre liderii din Germania).

De asemenea, se facilitează accesul MVGM, prin intermediul a 540 de angajaţi, la alte opt ţări din Europa, respectiv Spania, Portugalia, Belgia, Luxemburg, Polonia, Cehia, România şi Slovacia şi va permite extinderea activităţii din Olanda şi Germania.

Totodată, portofoliul MVGM din Olanda şi Germania, în suprafaţă de 6,4 milioane de metri pătraţi va creşte cu peste 12 milioane de metri pătraţi;

"Această tranzacţie reprezintă un pas important în creşterea companiei şi este în linie cu strategia MVGM. Creăm astfel nu numai un lider european pe piaţa de property management, ci şi un partener specializat pentru clienţii noştri, cu vastă experienţă. Clienţii noştri, care operează la nivel international, vor beneficia de un parteneriat care combină expertiza dobândită la nivel international şi cea oferită de echipele locale şi expertiza digitală, inclusiv în colectarea şi vizualizarea datelor. În acelaşi timp, angajaţii noştri - actuali şi viitori - vor avea oportunitatea de a face parte dintr-o organizaţie dinamică.", a afirmat Menno van der Horst, Membru în Consiliul de Administraţie MVGM, citat în comunicat.

MVGM va integra în etape noile activităţi în afacerea sa curentă, în colaborare cu JLL, tranzacţia urmând să fie închisă separat în fiecare ţară, în perioada septembrie-decembrie 2019, după ce MVGM va obţine toate aprobările de la autorităţile de reglementare.

Prioritatea MVGM până la închiderea tranzacţiei este de a crea infrastructura necesară funcţionării în ţările în care nu este încă prezentă.

Detaliile financiare ale tranzacţiei nu vor fi publicate.

MVGM activează în domeniul imobiliar, cu focus pe sectorul de property management, având aproximativ 900 de angajaţi în peste 20 de locaţii diferite din Olanda.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional