Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

TOMIS PLUS INVESTEŞTE 20 MILIOANE EURO ÎN CONSTANŢAAu început lucrările la etapa a doua a proiectului rezidenţial Tomis Park

R.R. Piaţa Imobiliară /

Tomis Plus, dezvoltatorul ansamblului rezidenţial Tomis Park din Constanţa, a început lucrările la faza a doua a proiectului, care va include 252 de apartamente şi va fi predată în urma unei investiţii de 20 de milioane de euro, atât în dezvoltarea locuinţelor, cât şi a facilităţilor din cadrul proiectului.

Prima fază a proiectului, care include 189 de apartamente, se află, deja, în construcţie şi urmează să fie livrată la finalul anului viitor, în timp ce faza a doua, care a demarat în acest moment, urmează să fie finalizată în 2022, arată dezvoltatorul printr-un comunicat.

Conform surselor citate, în total, proiectul va include 693 de apartamente.

Cristian Stanciu, director general al dezvoltatorului, a declarat: "Constanţa este al treilea judeţ din România după PIB-ul generat şi o piaţă rezidenţială semnificativă, care include însă puţine proiecte de dimensiuni mari amplasate în interiorul oraşului, gândite pentru constănţeni. Am proiectat astfel aproape 700 de apartamente, cu numeroase facilităţi şi cu un amplasament bun, în imediata apropiere a Vivo Mall Constanţa, cel mai mare centru comercial din oraş".

Faza a doua va include şi amenajarea unui parc de 7.300 de mp, iar proiectul va include şi locuri de joacă pentru copii, spaţii comerciale, o gradiniţă şi aproape 1.000 de locuri de parcare. Comunicatul citat mai notează: "Preţurile studiourilor încep de la 49.303 de euro + TVA 5%; de la 64.072 de euro + TVA 5% pentru apartamentele cu două camere; de la 80.631 de euro + TVA 5% pentru apartamentele cu trei camere".

Ionuţ Nicolescu, partener SVN Romania, consultantul imobiliar şi agentul exclusiv al proiectului, a afirmat: "Am vândut deja 75% din apartamentele incluse în faza 1 a proiectului, cu un an înainte de predare. Peste 4.100 de locuinţe au fost predate în 2018 în Constanţa şi împrejurimi, fiind a doua piaţă rezidenţială regională din ţară, după Cluj - Napoca. Cu toate acestea, zona Năvodari - Mamaia depăşeşte oraşul propriu-zis în ceea ce priveşte livrările, existând astfel potenţial pentru dezvolări rezidenţiale amplasate în interiorul oraşului".

Tomis Plus a finalizat anterior aproape 1.000 de locuinţe în Constanţa şi în Bucureşti. SVN Romania este o companie de consultanţă imobiliară din România.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional