Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

A fost lansat ghidul pentru reabilitarea termica prin fonduri UE

A.D. Finanţare /

A fost lansat ghidul pentru reabilitarea termica prin fonduri UE

Varianta finala a Ghidului solicitantului pentru reabilitarea termica a blocurilor cu fonduri europene a fost lansata. Depunerea cererilor de finantare se poate face incepand cu data de 15 noiembrie 2012, au anuntat reprezentantii Ministerului Dezvoltarii Regionale.

Alocarea financiara aferenta perioadei 2007-2013 destinata acestui program este de 182,4 milioane de euro (reprezentand contributia Comisiei Europene si a bugetului de stat, la care se adauga aportul primariilor si proprietarilor, pana la totalul de 300 milioane de euro). Fondurile vor fi repartizate in mod egal fiecarei regiuni din cele 8, respectiv cate 22,8 milioane de euro.

Beneficiarii eligibili ai schemei de finantare sunt municipiile resedinta de judet, in calitate de reprezentanti ai asociatiilor de proprietari, precum si cele 6 sectoare ale Bucurestiului.

Prin aceste investitii pot fi efectuate lucrari de reabilitare termica a anvelopei, precum si lucrari de reabilitare a sistemului de incalzire.

Ghidul solicitantului poate fi consultat pe http://www.inforegio.ro/node/15

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional