Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

ADR Bucureşti-Ilfov: Opt proiecte depuse pe domeniile 5.1 şi 5.2

F.A. Finanţare /

Proiect de 16,5 milioane de lei contractat pe domeniul 5.2

Pe domeniul major de intervenţie 5.1 - "Restaurarea şi valorificarea durabilă a patrimoniului cultural, precum şi crearea/modernizarea infrastructurilor conexe" au fost depuse, până la sfârşitul lunii aprilie, patru proiecte, care se află în evaluare. Grantul solicitat de aceste proiecte este de aproximativ 60,4 milioane de lei. Nu au fost proiecte respinse, dar până la începutul lunii mai nu erau nici proiecte contractate, a precizat doamna Claudia Ionescu, şef Departament Promovare Regională şi Investiţii în cadrul ADRBI.

Pe Domeniul major de intervenţie 5.2 - "Crearea, dezvoltarea şi modernizarea infrastructurilor specifice pentru valorificarea durabilă a resurselor naturale cu potenţial turistic", au fost depuse cinci proiecte până la mijlocul lunii mai, dintre care trei erau în evaluare, unul a fost respins, iar altul era contractat. Proiectul contractat vizează "Extinderea Hotelului Criss - Bucureşti", solicitantul fiind societatea "Crossline". Valoarea totală a proiectului este de aproape 16,5 milioane de lei, din care suma nerambursabilă solicitată este de aproape 7,5 milioane de lei. Proiectul va fi derulat pe durata a 36 de luni.

De finanţare pe domeniul 5.2 pot beneficia autorităţile publice locale individual sau în parteneriat, asociaţii de dezvoltare intercomunitară, IMM-urile din domeniul turismului şi/sau activităţi conexe, respectiv organizaţiile neguvernamentale.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional