Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

ADVERTORIALPiatră naturală Algabeth pentru băi cu personalitate. Construieşte pe www.hailacasa.ro

Proiecte /

Piatră naturală Algabeth pentru băi cu personalitate. Construieşte pe www.hailacasa.ro

Piatra naturală reprezintă unul dintre materialele des întâlnite în amenajările creative, fiind preferat atât de arhitecţi, cât şi de beneficiari pentru frumuseţe şi rezistenţă.

Aspectul său natural oferă originalitate spaţiului în care a fost folosită, culorile şi multiplele posibilităţi de finisare ale materialului asigurând numeroase alternative de decorare. Pentru estetica deosebită şi mai ales pentru durabilitate, piatra naturală rămâne cea mai potrivită idee pentru amenajarea spaţiului băii, una dintre zonele casei ce necesită folosirea unor materiale rezistente, ce pot preîntâmpina problemele legate de umiditate şi aerisire. Granitul, marmura, onixul şi chiar calcarul sunt printre pietrele naturale cele mai des folosite, fiind rezistente la intemperii. Alături de calitatea şi rezistenţa sa, aspectul şi coloritul variat al pietrei naturale aduc un plus de originalitate proiectului de amenajare; calitatea finisajelor, piatra aleasă precum şi prelucrările speciale pot face dintr-o baie obişnuită un spaţiu elegant, de relaxare.

Gama de produse din piatră naturală Algabeth oferă o mulţime de soluţii ingenioase pentru amenajarea băii pe care le puteţi testa în simulatoru-joc www.hailacasa.ro, iar dacă doriţi să vă amenajaţi propria baie cu piatra naturală Algabeth puteţi cere oferta reală aici: http://cerereoferta.hailacasa.ro/algabeth/

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional