Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

APDRP deschide sesiunii pentru depunerea proiectelor

I.D. Finanţare /

Perioada pentru depunerea proiectelor de creare si dezvoltare a microintreprinderilor si pentru irigatii/lucrari de imbunatatiri funciare, a fost deschisa luni, 3 septembrie 2012.

Dosarele pentru Masura 312 "Sprijin pentru crearea si dezvoltarea de micro-intreprinderi" pot fi depuse de pana la 28 septembrie 2012 la Oficiile Judetene ale Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP).

Fondurile totale disponibile, in cadrul acestei sesiuni de primire a proiectelor pentru Masura 312, sunt de 134,67 milioane de euro. Suma maxima nerambursabila care poate fi acordata pentru finantarea unui proiect este de 200.000 de euro. Fondurile sunt disponibile pana la finele perioadei de finantare, 31 decembrie 2013.

O alta posibilitate de finantare, o reprezinta Masura 125 - submasura A, componenta 1: "Irigatii si alte lucrari de imbunatatiri funciare". Proiectele pot fi depuse tot la Oficiile Judetene ale APDRP pana la 15 octombrie 2012. Fondurile nerambursabile disponibile pentru investitiile aferente acestei componente vor fi de 60.000.000 de euro.

Sunt eligibile investitiile care vizeaza modernizarea sau retehnologizarea sistemelor de irigatii, inclusiv statii de pompare sau de contorizare, precum si lucrari de imbunatatiri funciare care sa asigure functionarea optima a sistemelor de irigatii.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional