Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Autostrazile vor putea primi finantare prin POST

I.D. Finanţare /

Comisia Europeana a aprobat cea de-a doua versiune a Programului Operational Sectorial "Transport".

Modificarile au vizat realocari intre axe prioritare si domenii de interventie. Totodata a fost schimbat obiectivul axei prioritare nr. 2 pentru a se include finantarea autostrazilor din Fondul European de Dezvoltare Regionala. Nu in ultimul rand rata de cofinantare Uniunii Europene pentru intregul program operational a fost ridicata la 85%.

Aceste schimbari au fost necesare datorita evolutiei lente a implementarii programului pe anumite Axe Prioritare si Domenii Majore de Interventie (DMI), dar si urmare a modificarilor Regulamentului General 1083/2006, care reglementeaza mecanismul de top-up. Acest mecanism poate fi utilizat doar daca statul membru utilizeaza deja rata maxima de cofinantare a fondurilor Uniunea Europeana admisa de Comisia Europeana, respectiv 85%.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional