Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

BCR a semnat un acord cu BEI

I.D. Finanţare /

Banca Comerciala Romana si Banca Europeana de Investitii au semnat un acord pentru un imprumut in valoare de 50 milioane euro. Creditul va servi la co-finantarea proiectelor intreprinderilor mici si mijlocii (IMM) si ale autoritatilor publice din Romania.

IMM-urile vor primi de asemenea sprijin din partea Comisiei Europene pentru implementarea proietelor ce vizeaza eficienta energetica.

BEI si BCR nu se afla la prima colaborare, pana acum BEI a acordat in total credite in valoare de 300 milioane euro catre banca din Romania in vederea finantarii proiectelor prioritare.

Wolfgang Schoiswohl, vice-Presedinte BCR responsabil de Corporate Banking declara:

"Cooperarea noastra are ca scop sprijinirea absorbtiei fondurilor europene in Romania, avand in vedere ca peste 75% dintre fondurile BEI sunt alocate pentru dezvoltarea proiectelor finantate din fonduri europene."

Imprumutul face parte din strategia BEI de combatere a crizei financiare.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional