Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

BEI sustine IMM-urile din Romania

C.T. Finanţare /

Banca Europeana pentru Investitii(BEI) a incheiat in data de 19 iulie a.c un contract cu ING Bank Romania in vederea acordarii unui imprumut de 40 milioane euro.

Imprumutul este destinat sprijinirii tuturor beneficiarilor finali din Romania, inclusiv a IMM-urilor.

Totodata, cu ajutorul creditului acordat, pe langa IMM-uri, vor mai fi finantate si societatile care au pana in 3000 angajati alaturi de entitati din sectorul public si promotori ai sectorului privat in Romania.

Din anul 1993 si pana in prezent BEI a acordat Romaniei peste 9,4 miliarde de euro. Dintre acestea, in ultimii cinci ani aproximativ 700 milioane euro au fost acordate pentru finantarea a 2900 de proiecte initiate de IMM-uri.

Mihai Tanasescu, vice-presedintele BEI, responsabil cu acordarea imprumuturilor pentru Romania, sustine ca parteneriatul dintre BEI si Ing Bank Romania raspunde nevoilor companiilor care au pana in 3000 angajati. Domnia sa afirma ca aceste societati au dificultati in a obtine finantari intrucat sunt prea mari pentru a obtine creditare prin programele destinate IMM-urilor.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional