Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Beneficiarii vor incasa la timp banii pentru facturi

I.D. Finanţare /

Beneficiarii vor incasa la timp banii pentru facturi

Beneficiarii de fonduri europene isi vor incasa la timp banii pentru facturile eligibile datorita schimbarilor implementate in sistem, precizeaza reprezentantii Ministerului Fondurilor Europene.

In trecut s-au iregistrat restante la plata facturilor ca urmare a blocarii finantarilor de la Uniunea Europeana.

Eugen Teodorovici, a declarat Ministrul Fondurilor Europene:

"Schimbam radical abordarea in relatia cu beneficiarii: vrem ca plata la timp a facturilor sa devina regula in sistem, fondurile UE sa ajunga cat mai repede la beneficiari si astfel sa sustinem revigorarea economiei."

In aceasta luna, autoritatile de management pentru sase programe operationale vor achita 1,2 miliarde de lei beneficiarilor de fonduri europene. Fondurile provind dintr-un imprumut de la Trezorerie aprobat de Guvern.

Cele mai mari sume au fost alocate pentru Programul Operational Regional, aproximativ 408 milioane de lei, Programul Operational Sectorial Mediu, 322 de milioane de lei, respectiv Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane, 258 de milioane de lei.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional