Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Bog"Art, antreprenorul general pentru prima fază a proiectului imobiliar The Bridge

Mina Irina Proiecte /

Bog"Art, antreprenorul general pentru prima fază a proiectului imobiliar The Bridge

Forte Partners a desemnat compania Bog"Art ca antreprenor general pentru prima fază a proiectului imobiliar The Bridge, potrivit unui comunicat trimis redacţiei.

Procesul de selecţie a fost demarat în luna decembrie a anului trecut şi a urmărit alegerea unei societăţi cu expertiză în proiecte de amploare.

"Compania Bog"Art va fi responsabilă pentru prima fază a parcului de afaceri, o clădire cu două subsoluri, parter şi 10 etaje, cu o suprafaţă construită totală de 52.000 mp" a declarat Geo Mărgescu, CEO & fondator Forte Partners.

Pentru construcţia clădirii va fi folosit un sistem de îmbinare a monolitului cu elementele prefabricate (îmbinarea stâlpilor în planşee, cuplarea grinzilor în nodurile stâlpilor, precum şi a grinzilor care pornesc din nuclee). Clădirea va beneficia de o recepţie de 10 m înălţime, precum şi de o curte interioară.

The Bridge este proiectat luând în calcul ultimele tendinţe la nivel mondial în materie de clădiri ecologice, viitorul centru de afaceri urmând să fie certificat LEED GOLD. Firma care semnează arhitectura proiectului şi totodată care se ocupă de certificarea LEED este Epstein.

Parcul de afaceri The Bridge va fi ridicat pe Şoseaua Orhideelor 15C, pe terenul fostei fabrici de pâine Spicul, în două faze, valoarea primei faze ridicându-se la 60 de milioane EUR. Termenul estimat de finalizare este septembrie 2017. În luna aprilie, Banca Comercială Română (BCR) a semnat un contract de închiriere pentru o suprafaţă de 18.000 mp, banca urmând să îşi consolideze aici centrele de business pe cinci etaje şi să deschidă o sucursală la parterul imobilului, conform comunicatului.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional