Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Bugetul MDRT a fost suplimentat

I.D. Finanţare /

Bugetul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT), a fost suplimentat cu suma de 25 de milioane de lei, proveniti din Fondul de Rezerva, in cadrul sedintei de Guvern din data de 11 aprilie.

Alocarea va fi utilizata pentru plata obligatiilor restante catre institutiile financiar-bancare care incheie contracte de economisire-creditare in sistem colectiv cu persoanele fizice cu cetatenia romana si cu domiciliul stabil in Romania.

"Vorbim despre o forma de ajutor care, pe langa sprijinul financiar propriu-zis, are si un important rol educativ, de incurajare a economisirii in depozite bancare. Am implementat cu succes in Romania un mecanism de economisire-creditare care si-a dovedit utilitatea in multe tari europene. Numarul mare de solicitari ne arata ca romanii sunt chibzuiti, sunt gospodari, si ca fac economii pentru investitii importante, cum sunt cele din domeniul locativ.", a declarat Cristian Petrescu, ministrul dezvoltarii regionale si turismului.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional