Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Bugetul MDRT pe 2011 a fost suplimentat

A.D. Finanţare /

Guvernul a hotarat sa suplimenteze bugetul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului pe anul in curs cu 150 milioane de lei, bani proveniti din Fondul de rezerva bugetara al Guvernului, au anuntat reprezentantii MDRT.

Suma are ca destinatie "locuinte, servicii si dezvoltare publica", respectiv transferuri intre unitati ale administratie publice.

Suplimentarea este necesara in conditiile in care creditele alocate prin bugetul pentru anul 2011 sunt insuficiente pentru derularea in bune conditii a programelor gestionate de MDRT. "In prezent, fondurile alocate in anul 2011 sunt utilizate pentru executia lucrarilor la contracte incheiate inca din anul 2009", au adaugat reprezentantii MDRT.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional