Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

CJ Olt se imprumuta pentru a finanta proiecte europene

I.D. Finanţare /

Consiliul Judetean Olt se afla in cautarea unei creditor in vederea contractarii unei finantarii in valoare de 20 milioane lei.

In aceest sens CJ Olt a lansat o procedura de licitatie prin negociere accelerata, in urma careia se va incheia un contract pe o durata de 15 ani, cu o perioada de garantie de doi ani si o perioada de tragere de un an.

Fondurile vor fi utilizate pentru asigurarea cotei de finantare a CJ Olt in cadrul unor proiecte derulate prin Programul Operational Regional 2007-2013. Proiectele vizate sunt:

- reabilitare si modernizare DJ677, limita judetului Valcea-Piatra Olt;

- managementul situatiilor de urgenta provocate de evenimente hidro-meteo periculoase si de calitate a mediului;

- imbunatatirea accesibilitatii in zona transfrontaliera Olt-Pleven prin rebilitarea DJ 543 Corabia-Izbiceni si a drumului III 3402 Slavionovo-Pordim.

Operatorii economici inrteresati pot depune ofertele pana la data de 26 iulei 2012. Contractul urmeaza sa fie atribuit potrivit criteriului "pretul cel mai scazut".

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional