Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

DTZ Echinox aduce Peek & Cloppenburg în proiectul Shopping City Timişoara

George Forcoş Proiecte /

Shopping City Timişoara (Sursă foto: Facebook)

Shopping City Timişoara (Sursă foto: Facebook)

Retailerul german Peek & Cloppenburg a închiriat o suprafaţă de 4000 de metri pătraţi în proiectul Shopping City Timişoara deţinut de NEPI, tranzacţie intermediată de DTZ Echinox, se arată într-un comunicat de presă.

Peek & Cloppenburg, cu sediile în Dusseldorf şi Viena, operează 118 magazine în Europa - 68 în Germania şi 50 în afara Germaniei. Retailerul multi-brand a intrat în România în 2008 şi operează în prezent patru magazine, dintre care trei în Bucureşti în proiectele Băneasa Shopping City, Mega Mall şi Promenada Mall şi unul în Constanţa, în proiectul Maritimo Shopping Center. Al cincilea magazin P&C se va deschide în cel mai nou proiect NEPI - Shopping City Timişoara, care a fost inaugurat la finalul lunii martie a acestui an.

"Deschiderea primului magazin P&C din Timişoara în Shopping City (Timişoara) reprezintă un puternic diferenţiator pentru proiectul deschis de NEPI anul acesta şi îi consolidează poziţia de centru regional pentru zona de vest a ţării", a declarat Oana Iliescu, Managing Director DTZ Echinox, potrivit comunicatului citat.

Shopping City Timişoara este cel mai nou proiect din portofoliul NEPI şi totodată cel mai mare centru comercial modern din vestul ţării, cu o suprafaţă închiriabilă de 72.000 de metri pătraţi şi 2.700 de locuri de parcare.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional