Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Guvernul a aprobat bugetul Fondului de Mediu

I.D. Finanţare /

Laszlo Borbely, ministrul Mediului si Padurilor

Laszlo Borbely, ministrul Mediului si Padurilor

Guvernul a aprobat, in sedinta din data de 6 martie 2012, bugetul pe anul 2012 al Fondului pentru Mediu. Fondurile alocate in acest an pentru proiecte de mediu se ridica la 824 de milioane de lei credite bugetare si 1,5 miliarde de lei credite de angajament.

"Bugetul Fondului de mediu inseamna investitii verzi, inseamna continuarea unora si, evident, lansarea acelor proiecte care sunt anuale, dar depind de bugetul Fondului de mediu.", a declarat Laszlo Borbely, ministrul Mediului si Padurilor.

Totodata, a fost aprobata lista proiectelor si programelor pentru protectia mediului finantate din Fondul pentru Mediu in anul 2012, a anuntat ministrul Mediului si Padurilor, Laszlo Borbely.

Pentru Programul Casa Verde, privind instalarea sistemelor de incalzire care utilizeaza energie regenerabila pentru persoane fizice si unitati administrative si institutii publice, sunt alocati pentru 2012, de la bugetul Fondului de Mediu, 90 de milioane de lei.

In anul 2011 un numar de 43.000 de familii au beneficiat, de acest program, fiecare dintre familii primind in jur de 6.000-8.000 lei.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional