Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Guvernul are in plan masuri de crestere economica

I.D. Finanţare /

Guvernul Ponta intentioneaza sa aplice masuri de crestere economica si de creare locuri de munca pe langa masurile de disciplina bugetara aflate deja in implementare, potrivit declaratiilor facute de premierul Victor Ponta la Viena in data de 18 iunie 2012.

Totodata, Victor Ponta si-a exprimat increderea ca si Consiliul European din 28-29 iunie, liderii europeni vor adopta masurile pe care Romania, si fiecare tara din Uniunea Europeana le asteapta, masuri de crestere economica, masuri de creare de locuri de munca.

Setul de propuneri prezentat de presedintele Frantei, Francois Hollande urmeaza sa fie si el dezbatut pe 28 iunie, la intalnirea prim-ministrilor social-democrati din toate tarile Uniunii Europene, care in mod sigur va fi si pe agenda Consiliului European.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional