Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

In perioada reducerilor trei suplimentari de buget

I.D. Finanţare /

Bugetul alocat pentru trei programe de sprijin pentru IMM a fost suplimentat.

Conform unei rectificari bugetare, aprobata prin Ordonanata de Urgenta in 23 august 2012, trei programe ale Agentiei pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru intreprinderi Mici si Mijlocii vor beneficia de fonduri suplimentare.

Astfel bugetul "Programului de dezvoltare si modernizare a activitatilor de comercializare a produselor si serviciilor de piata", a fost suplimentat cu 10 milioane lei. Prin aceasta masura numarul de beneficiari ai acestui program va creste de la minim 72 de la minim 172 de beneficiari.

Totodata "Programului pentru dezvoltarea abilitatilor antreprenoriale in randul tinerilor si facilitarea accesului la finantare- START" i s-au alocat in plus, la bugetul existent, 10 milioane lei. Numarul de beneficiari va creste astfel de la minim 92 de la minim 192 de beneficiari.

De marire o cu 10 milioane de lei a bugetului a benefciat si "Programul pentru stimularea infiintarii si dezvoltarii microintreprinderilor de catre intreprinzatorii tineri". Suplimentarea va duce la cresterea numarului beneficiarilor de la minim 494 la minim 729 de beneficiari.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional