Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

INVESTIŢIISubvenţii pentru societăţile ce investesc în Bavaria

F.A. Finanţare /

Societăţile interesate să investească în landul german Bavaria pot beneficia de subvenţiile acordate pentru întreprinderi mici şi mijlocii în această regiune, conform www.invest-in-bavaria.com.

Subvenţiile sunt destinate întreprinderilor mici, sub 50 de angajaţi şi o cifră de afaceri sub 10 milioane euro, şi mijlocii, sub 250 de angajaţi şi o cifră de afaceri sub 50 milioane euro.

Banii necesari susţineri acestor ajutoare provin din sursele financiare ale landului Bavaria, Republica Federală Germană şi Uniunea Europeană.

Pentru stimularea activităţilor ştiinţifice anterioare implementării sunt acordate şi subvenţii de maxim 7.500 euro pentru un proiect inovativ. Acest ajutor este dedicat societăţilor cu cel mult 50 de angajaţi.

Alte mijloce de stimulare a investiţiilor în landul Bavaria, sunt avansul nerambursabil şi creditele cu dobândă redusă.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional