Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Licitatiile pentru reabilitarea sistemelor de termoficare demareaza in 2012

A.D. Finanţare /

CET Govora Valcea

CET Govora Valcea

Sistemele centralizate de termoficare din 7 municipii vor fi reabilitate prin Programul Operational Sectorial de Mediu. Suma disponibila pe acest palier, de 458 milioane euro, este acoperita aproape in totalitate de proiectele aprobate, a declarat domnul Andras Peti, consilier in Ministerul Mediului si Padurilor, in cadrul conferintei "Sistemele centralizate de termoficare si eficienta energetica".

Cele 7 proiecte aprobate se vor implementa in municipiile Iasi, Bacau, Timisoara, Focsani, Botosani, Ramnicu Valcea si Oradea. In total proiectele cuprind 65 de contracte. Dintre acestea au fost semnate pana acum 31, dintre care 16 de servicii, 14 de lucrari si unul pentru furnizarea de echipamente, avand o valoare cumulata de 218 milioane lei. 34 de contracte sunt nesemnate, respectiv 11 sunt in procedura de achizitie publica, iar 23 de proceduri vor fi lansate la inceputul anului 2012. Alte proiecte se afla in pregatire, precizeaza domnul Andras Peti.

Domnia sa mentioneaza printre problemele in derularea programului aparitia unor modificari legislative, dar si necesitatea de actualizare a tarifelor de termoficare practicate in cazul proiectelor mentionate.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional