Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Mai sunt multi bani europeni de cheltuit

I.D. Finanţare /

La sfarsitul anului 2012 prin Programul Operational Regional erau contractate mai mult de 3.300 de proiecte cu o valoare totala de peste 25 miliarde de lei, din care finantarea nerambursabila reprezinta 18 miliarde de lei. In total, platile efectuate insumau in luna decembrie aproximativ 6,5 miliarde de lei (34,5% din alocare).

Prin Programul Operational Sectorial de Mediu, pana la sfarsitul anului precedent erau contractate in jur de 350 de proiecte, cu o valoare totala de peste 30 miliarde de lei, din care mai mult de 22 miliarde lei fonduri nerambursabile. Platile efectuate catre beneficiari insumau 4 miliarde de lei (17,5% din alocare)

In ceea ce priveste Programul Operational Sectorial Transport, la sfarsitul anului 2012 erau 87 de proiecte contractate, cu o valoare totala de 22,3 miliarde lei, din care 15,2 miliarde lei fonduri nerambursabile. Platile efectuate reprezentau 1,88 miliarde lei (9,15% din alocare).

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional