Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Peste 300 de proiecte contractate prin POR la nivelul regiunii Centru

I.D. Finanţare /

La nivelul regiunii Centru au fost contractate prin Programul Operational Regional pana la data de 30 aprilie 2012 un numar 322 de proiecte ce solicita o finantare de 382,51 milioane euro. Valoarea rambursarilor efectuate pana la finele lunii aprilie se ridicau la 40,35 milioane euro, potrivit unui comunicat remis Agentia pentru Dezvoltare Regionala Centru.

In ceea ce priveste numarul de proiecte depuse acesta se ridica la 30 aprilie la 1081, solicitand o finantare de 1,11 miliarde euro, de mai bine de doua ori mai mare decat suma alocata prin Programul Operational Regional la nivelul regiunii Centru (Fondul European de Dezvoltare Regionala si bugetul de stat) de 440,37 milioane euro.

Totodata, la sfarsitul lunii apriliev se aflau in faza precontractuala 60 de proiecte care solicitau fonduri in valoare de 54,06 milioane euro, pe lista de rezerva se aflau 125 de proiecte ce implicau fonduri nerambursabile in valoare de 242,85 milioane euro, iar 17 proiecte se aflau in evaluare, acestea din urma solicitand fonduri nerambursabile in valoare de 55,81 milioane euro.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional