Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

POS-T, un pas pana la deblocarea fondurilor

I.D. Finanţare /

Raportul Autoritatii de Audit a Curtii de Conturi este favorabil pentru deblocarea Programului Operational Sectorial de Transport (POS-T). Documentul de fost transmis catre Comisia Europeana anunta Ministerul Transporturilor.

Totodata Autoritatea de Management a POS Transport a anuntat oficial Comisia Europeana ca a implementat masurile corespunzatoare procedurale, organizationale si operationale in vederea asigurarii eficacitatii si calitatii verificarilor de management, a legalitatii si regularitatii procedurilor de achizitii publice pentru certificarea cheltuielilor.

Relu Fenechiu, ministrul Transporturilor, a declarat:

"Prin investitiile in infrastructura vom reporni programele europene, care in perioada 2007 - 2013, au atras doar 8%, adica 400 de milioane de euro din suma pusa la dispozitie de catre UE, de aproximativ 4,5 miliarde de euro."

Prin "Scrisoarea de Intrerupere Plati" (iunie 2012) si "Scrisoarea de Pre-suspendare" (decembrie 2012), Comisia Europeana a stabilit pentru POS-T implementarea unui numar de opt masuri specifice ca termen termen limita data de 13 februarie 2013.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional