Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Pot fi depuse noi proiecte in domeniul turismului

I.D. Finanţare /

Un nou apel de proiecte in domeniul turismului a fost lansat pentru regiunile Sud-Vest si Centru ieri, 12 septembrie.

Suma disponibila in cadrul acestui apel se ridica la 17,84 milioane de euro, finantarea fiind asigurata prin Programul Operational Regional 2007-2013 (Regio), Axa 5, domeniul major de interventie DMI 5.2 "Crearea, dezvoltarea, modernizarea infrastructurii de turism pentru valorificarea resurselor naturale si cresterea calitatii serviciilor turistice".

Pentru regiunea Sud-Vest sunt alocate circa 14,23 de milioane de euro, restul de circa 3,61 de milioane de euro revenind regiunii Centru.

Noile cereri de finantare pot fi depuse incepand cu data de 23 octombrie 2012, la sediile Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Sud-Vest Oltenia si al Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Centru.

Cererea de proiecte este cu depunere continua, pana la depasirea cu 50% a alocarii financiare.

Programul Operational Regional are un buget orientativ de 4,3 milioane de euro pentru perioada 2007-2013. Din aceasta suma 3,5 milioane de euro reprezinta fonduri europene nerambursabile alocate Romaniei din Fondul European de Dezvoltare Regionala.

Stadiul de contractare al POR, la 3 septembrie, era de 94,67% (raportat la sumele FEDR alocate).

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional