Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Prima Casa continua in 2013

A.D. Finanţare /

Prima Casa continua in 2013

Programul Prima Casa va dispune in 2013 de un plafon de garantare de aproximativ 385 milioane de euro, incluzand suplimentarea de 200 milioane de euro, aprobata recent de Guvern.

Plafonul maxim al creditului garantat de stat este de 60.000 de euro pentru o locuinta veche, 70.000 de euro pentru o locuinta noua, respectiv 75.000 de euro pentru o locuinta colectiva construita de la zero, potrivit unui comunicat al Guvernului.

In perspectiva, programul Prima Casa se va orienta exclusiv pe achizitionarea de locuinte noi, se arata in Programul de guvernare 2013-2016.

De la inceputul Programului Prima Casa, acum trei ani, si pana la sfarsitul anului 2012, au fost emise garantii pentru finantari in valoare de aproape 3,18 miliarde de euro, respectiv pentru achizitia a peste 81.000 de locuinte.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional