Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Programul de Cooperare Transfrontaliera Romania-Bulgaria continua

A.D. Finanţare /

Prin Programul de Cooperare Transfrontaliera Romania-Bulgaria au fost contractate pana in prezent 124 de proiecte, solicitand o finantare nerambursabila de aproape 200 milioane euro (in contextul unei alocari de 217,8 milioane euro). Dintre acestea, 52 de proiecte, ce dispun de o finantare nerambursabilă de 157,7 milioane euro, se afla in implementare, au precizat reprezentantii Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului.

MDRT are in curs de elaborare strategia care va conduce la identificarea si prioritizarea proiectelor din zona transfrontaliera Romania-Bulgaria ce vor fi finantate din fonduri europene in perioada 2014-2020. Dupa elaborarea unei prime versiuni a strategiei, aceasta va fi supusa consultarii publice. Strategia este elaborata pe baza colaborarii intre ministerele responsabile din cele doua tari, precum si cu autoritatile locale din judetele/districtele incluse in program si cu potentialii beneficiari.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional