Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Proprietarii Vitan Center cumpără teren în zona Pieţei 1 Mai pentru un proiect rezidenţial

Diana Popescu Proiecte /

Proprietarii Vitan Center cumpără teren în zona Pieţei 1 Mai pentru un proiect rezidenţial

Proprietarii companiei Vitan Center achiziţionează un teren de aproximativ 1.000 de metri pătraţi în zona Pieţei 1 Mai, pe strada Alexandru Câmpeanu, pentru a dezvolta un proiect rezidenţial, potrivit unui comunicat trimis redacţiei.

"Zonele centrale sunt foarte dezirabile de către un anumit segment de public, iar atât oferta de terenuri pretabile pentru construcţii rezidenţiale, cât şi, în consecinţă, oferta de apartamente noi, este relativ limitată. Deşi, în ultima perioadă, au apărut dezvoltări noi în centrul Bucureştiului, nu toate au corelat specificul construcţiei cu profilul publicului cumpărător, cu obiceiurile sale de consum, stilul de viaţă şi bugetul. De aceea, în acest moment, în centru există proiecte foarte bine absorbite de piaţă şi proiecte care în continuare nu reuşesc să atragă cumpărători", a declarat Mihai Dumitrescu, managing partner în cadrul Crosspoint Real Estate.

Investitorii mizează pe cererea în continuă creştere pentru apartamentele noi în zonă şi oferta limitată pe acest segment, spun reprezentanţii companiei de consultanţă imobiliară Crosspoint Real Estate, care intermediază tranzacţia de vânzare.

Proiectul va începe în perioada imediat următoare şi va fi finalizat în cursul anului 2017, urmând să cuprindă în total aproximativ 50 de locuinţe.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional