Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

REWE România finanţează construcţia unui complex rezidenţial în Moineşti Bacău

Mina Irina Proiecte /

În perioada februarie-iunie 2016, REWE Romania finanţează construcţia unui triplex în complexul Habitat din Moineşti. La construcţia triplexului vor participa, în perioada aprilie-iunie 2016, 250 de angajaţi ai companiei, familiile-beneficiar şi voluntari internaţionali Habitat for Humanity, conform unui comunicat trimis redacţiei.

Investiţia financiară făcută de REWE Romania în cadrul acestui proiect este parte din angajamentul pe care compania şi l-a asumat în a oferi comunităţilor în care activează resurse sustenabile ce pot îmbunătăţi calitatea vieţii.

De 40 de ani, Habitat for Humanity a construit şi reabilitat la nivel global peste 1 milion de locuinţe, iar prin toate programele derulate a ajutat peste 6,8 milioane de persoane. În România, organizaţia a reuşit să facă noi construcţii, reabilitări şi renovări, asistenţă tehnică, campanii pentru prevenirea dezastrelor şi training-uri de eficienţa energetică pentru aproximativ 64.000 de persoane.

Proiectul derulat implică voluntarii REWE Romania din cadrul centrelor companiei aflate la nivelul oraşelor Ştefănesti şi Turda. Cei implicaţi vor fi angrenaţi în procesul de construcţie a locuinţelor în cadrul a cinci grupe formate şi vor avea sarcini clar definite: ridicarea pereţilor de cărămidă, debitat lemn pentru structura acoperişului, finisaje interioare, montat streaşină, construirea atât a sistemului de preluare a apelor pluviale cât şi trotuarelor perimetrale, conform comunicatului.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional