Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Sediul Primăriei Motru a fost recent reabilitat

A.C. Proiecte /

Sediul Primăriei Motru a fost recent reabilitat

Sediul Primăriei Motru, judeţul Gorj, a beneficiat recent de o refacere a faţadei realizată cu materiale produse de compania Tassullo, potrivit unui comunicat transmis redacţiei.

Această lucrare, alături de Primăria Sibiu şi cea din Colţea, judeţul Braşov, reprezintă cea mai recentă reabilitare a unei clădiri administrative la care s-au folosit produsele companiei.

Este vorba de sediul primăriei din Motru, localitate aflată la 35 de kilometri distanţă de Târgu-Jiu, renovată de curând cu materiale Tassullo.

Cu o experienţă de peste 100 de ani în sectorul restaurărilor şi construcţiilor de clădiri noi, "compania a oferit o soluţie rapidă şi eficientă pentru sediul administrativ al oraşului", care după mai bine de 12 ani de la construcţie, se afla într-o stare avansată de degradare, potrivit comunicatului. Folosite pe o suprafaţă ce depăşeşte 400 mp, produsele companiei au corespuns nevoilor constructorilor care au realizat restaurarea primăriei.

După mai bine de un deceniu de la realizarea edificiului, faţada clădirii se afla într-o stare avansată de degradare.

Contribuţia Tassullo, a constat în oferirea unor materiale din gama "Construcţii noi şi renovări".

Materialele folosite pentru refacerea clădirii sunt: TK01 (adeziv şi masa de şpaclu premium pentru placări termoizolante); TK01 BL (adeziv şi masă de şpaclu pentru polistiren); Finiture Tassullo (tencuiala decorativă minerală); T-Fix (adeziv de interior şi exterior pentru placări ceramice), se mai arată în comunicat.

Tassullo este o companie multinaţională care produce de peste 100 de ani materiale pentru toate sectoarele construcţiilor moderne.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional