Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Stadiul POR a fost facut public in cadrul Forumului Comunicatorilor Regio

I.D. Finanţare /

Stadiul de implementare a Programului Operational Regional (POR, Regio), comunicarea intre actorii implicati in program si identificarea unor metode pentru dezvoltarea comunicarii au fost temele Forumului Comunicatorilor Regio, organizat la Bran in perioada 26-28 septembrie.

Evenimentul a reunit peste 100 de participanti, reprezentanti ai Autoritatii de Management pentru POR, responsabili de comunicare ai Organismelor Intermediare pentru POR, membri ai Retelei de comunicatori Regio.

Potrivit Adinei Stefanescu, director al directiei management program din cadrul Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, doar 4,71% din fondurile Regio, alocate pentru perioada 2007-2013, nu au fost contractate pana la aceasta ora. Numarul contractelor semnate este de 3.213 avand o valoare totala de 5,69 miliarde euro.

Din aceasta suma valoarea totala a finantarii din Fondul European pentru Dezvoltare Regionala (FEDR) este de 3,55 milioane euro.

In ceea ce priveste numarul cererilor depuse acesta se ridica la 8.154, insumand valoarea totala de aproximativ 13,36 miliarde de euro.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional