Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Werk Property Group investeşte 30 de milioane de euro într-un proiect de birouri clasa A în Timişoara

Gabriel Tănase Proiecte /

Werk Property Group investeşte 30 de milioane de euro într-un proiect de birouri clasa A în Timişoara

Vox Technology Park va avea o suprafaţă închiriabilă de 26.000 de metri pătraţi

Dezvoltatorul imobiliar Werk Property Group, din Timişoara, va investi 30 de milioane de euro în dezvoltarea Vox Technology Park, proiect de birouri clasa A cu o suprafaţă închiriabilă de 26.000 de metri pătraţi, care va fi livrat la finalul anului viitor.

Potrivit unui comunicat de presă al companiei, trimis redacţiei, Vox Technology Park va fi format din două corpuri de clădire, cu zece, respectiv şapte etaje, proiectul urmând să fie certificat BREEAM - calificativul "Very Good".

Vox Technology Park va avea o suprafaţă disponibilă pe etaj de 3.500 de metri pătraţi.

Proiectul va dispune de spaţii pentru biciclete, o sală de fitness dedicată chiriaşilor, o zonă comercială la parterul corpurilor de clădire, cu o suprafaţă de 3.500 de metri pătraţi, mai multe săli de conferinţe, restaurant, food court, cafenea, precum şi o terasă amenajată la ultimul etaj. În prezent, construcţia proiectului a ajuns la parter, fundaţia şi etajul subteran fiind deja finalizate.

Grupul Werk a dezvoltat în ultimii ani peste 700 de apartamente şi mii de metri pătraţi de hale industriale, spaţii hoteliere şi de birouri.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional