Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

23 de solutii de amenajare a promenadei malului Crisului Repede

I.D. Investiţii /

Un numar de 23 de solutii au fost depuse pentru amenajarea promenadei de pe malul Crisului Repede, in cadrul concursului de proiecte lansat de Primaria Oradea in parteneriat cu Ordinul Arhitectilor din Romania Filiala Bihor.

Tronsonul este cuprins intre strazile P-ta Ferdinand, str. Emilian Mircea Chitul si zonele de spatiu verde adiacente acestuia. Proiectul va include dotarea pentru alimentatie publica.

Concursul de solutii este deschis, intr-o singura faza, care conduce la atribuirea contractului de proiectare, fara organizarea altei proceduri.

De asemenea, Primaria Oradea, poate contracta cu castigatorul concursului, urmatoarele etape de proiectare pentru reamenajarea scuarului, domeniu public cuprins intre str. Emilian Mircea Chitul, str. Ady Endre si Piata Ferdinand.

Finantarea proiectului va fi asigurata din fonduri publice sau atrase de municipiul Oradea.

Juriul va incepe deliberarea, urmand ca vineri, 18 octombrie, sa fie anuntate rezultatele jurizarii concursului.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional