Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

A crescut numarul autorizatiilor de construire in trei regiuni

A.D. Perspective /

A crescut numarul autorizatiilor de construire in trei regiuni

Numarul autorizatiilor de construire pentru locuinte a crescut in 2011 fata de 2010 in regiunile Nord-Vest (+234 autorizatii), Bucuresti-Ilfov (+190) si Sud-Est (+101). Scaderi s-au inregistrat in urmatoarele regiunile de dezvoltare: Nord-Est (-1235 autorizaţii), Sud-Muntenia (-980), Centru (-572), Sud-Vest Oltenia (-353) şi Vest (-150), potrivit Institutului National de Statistica (INS).

In total, in anul 2011 s-au eliberat peste 39.400 de autorizatii pentru cladiri rezidentiale, in scadere cu 6,6% fata de anul 2010.

In luna decembrie 2011 fata de luna precedenta s-au inregistrat cresteri in cinci dintre regiuni: Sud-Est, Nord-Est, Nord-Vest, Sud-Vest si Centru. Scaderi s-au produs in regiunile Bucuresti-Ilfov, Sud si Vest, conform INS.

In total, in luna decembrie 2011 au fost eliberate 2.730 de autorizatii pentru cladiri rezidentiale, in usoara scadere cu 1% fata de luna noiembrie si cu 6,9% fata de luna decembrie 2010, potrivit aceleiasi surse.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional