Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

A demarat proiectul de reabilitare a Ambulatoriului "Cuza Voda"

I.D. Investiţii /

Proiectul de reabilitare, modernizare si dotare a Ambulatoriului de Specialitate Obstetrica si Ginecologie "Cuza Voda" Iasi, a fost lansat ieri, 10 decembrie.

Firma care va realiza lucrarile este Conest Iasi. Oferta castigatoare se ridica la valoarea de 3,2 milioane de lei, fara TVA, iar durata lucrarilor este de maxim 20 de luni.

Crenguta Manuela Lungu, managerul proiectului, a declarat:

"Valoarea totala a proiectului este de aproape 8,9 milioane lei, din care aproape 7 milioane lei reprezinta fonduri nerambursabile. Acesta va imbunatati accesul femeilor si nou-nascutilor din intreaga Regiune de Nord-Est la servicii medicale de calitate".

Corpul de Cladire C8, monument istoric, va fi refunctionalizat si modernizat, redandu-se stilul specific inceputului de secol XX. Se va realiza reabilitarea structurala, arhitecturala si a instalatiilor.

In acest an au demarat lucrarile la ambulatoriile de la Spitalul de Pneumoftiziologie, Spitalul de Neurochirurgie "Prof. Dr. Nicolae Oblu" si cel de la Spitalul de Obstetrica - Ginecologie "Cuza Voda". Pentru realziarea acestor investitii Consiliul Judetean Iasi a atras fonduri europene in valoare de 20 milioane de lei. Valoarea totala a celor trei proiecte de este de aproape 7 milioane de euro.

Pe langa ambulatoriile mentionate, Consiliul Judetean Iasi a demarat proiectele de reabilitare a Spitalului de Copii "Sf. Maria" si a Spitalului de Neurochirurgie "Prof. Dr. Nicolae Oblu". "In urmatorii ani am in vedere reparatii capitale la toate spitalele din subordinea Consiliului Judetean Iasi. In acest sens, absorbtia fondurilor europene de catre Consiliul Judetean Iasi pentru a duce la indeplinire acest deziderat va fi un obiectiv de capatai in exercitiul financiar al Uniunii Europene 2014-2020", a mai declarat Cristian Adomnitei.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional