Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Adama a demarat ultima etapa a Copou Bellevue

I.D. Investiţii /

Adama a demarat ultima etapa a Copou Bellevue

Adama a demarat oficial lucrarile de constructie pentru ultima faza de dezvoltare a ansamblului rezidential Copou Bellevue din Iasi.

Investitia totala pentru aceasta etapa se ridica la 1,7 milioane Euro. Lucrarile au fost demarate in aceasta luna si vor fi finalizate in iunie 2014.

In urma constructiei acestei ultime cladiri ansamblul Copou Bellevue va totaliza 169 de unitati premium.

Cea de-a treia faza de dezvoltare si ultima din Copou Bellevue este compusa dintr-o cladire de 5 niveluri si 49 de unitati, situata in zona dealului Copou, la doar cateva minute distanta de centrul universitar al Iasiului.

Amplasata in imediata apropiere a blocurilor construite anterior in cadrul ansamblului, noua constructie va cuprinde studiouri si apartamente de doua camere, cu suprafete utile cuprinse intre 36 si 50 mp, adaptate astfel cautarilor pietei. Locuitorii de la parter vor beneficia de si de gradini proprii, in timp ce la etajele 4 si 5 ale cladirii, vor fi disponibile penthouse-uri. Totodata locatarii vor avea la dispozitie spatii de parcare si de depozitare proprii.

Andreas Holler, CEO Adama Group, a declarat:

"Suntem extrem de increzatori in piata imobiliara din Iasi si de aceea Adama continua investitiile pe care le-a inceput aici. Iasiul este un oras in continua dezvoltare si schimbare, iar recentele investitii publice si private in diverse proiecte sunt dovada vie a acestui fapt. Copou Bellevue este un proiect de succes, special proiectat si adaptat pentru a se mula dorintelor pietei, construit de o echipa de profesionisti, in concordanta cu standardele internationale de calitate".

Etapele anterioare de dezvoltare din Copou Bellevue sunt compuse din 120 de apartamente de una, doua, trei si patru camere, precum si din penthouse-uri si mini penthouse-uri, amplasate in trei cladiri separate. La momentul actual, peste 95% din apartamentele finalizate sunt vandute, pe langa locatia excelenta si peisajul deosebit, clientii apreciind in aceeasi masura si calitatea constructiei si finisajele premium.

Adama, detinut integral de IMMOFINANZ Group, este un dezvoltator activ in Romania, Moldova, Ucraina si Turcia. Compania a construit pana in prezent peste 1.650 de apartamente si cateva zeci de mii de metri patrati de spatii comerciale si birouri.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional