Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

ADP Oradea construieste o parcare subterana

A.D. Investiţii /

Administratia Domeniului Public Oradea deruleaza o licitatie pentru realizarea unei parcari subterane pe strada Independentie.

Contractul include realizarea tuturor lucrarilor subterane si a anexelor supraterane ale cladirii si are o valoare estimata la 26,6 milioane lei, fara TVA, potrivit unui anunt publicat prin Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP).

Lucrarile vor fi atribuite prin licitatie deschisa in baza criteriului "oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere economic", in care ponderea pretului ofertei este de 80%, iar termenul de executie a lucrarii 20%. Ofertele pot fi depuse pana pe 9 ianuarie 2014, ora 10:00.

Parking-ul va ocupa o suprafata de aproape 4.400 mp si va avea o capacitate de aproximativ 400 de locuri. Concomitent cu lucrarile la parcarea subterana se vor realiza lucrari de amenajare a malului stang al Crisului Repede. Deasupra parcarii se va amenaja o piata cu trepte care vor cobori spre raul Cris.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional