Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Algeria are nevoie de specialisti romani

C.T. Perspective /

Ambasadorul Republicii Algeriene Democratice, Habib Chawki Hamraoui, a declarat ca are nevoie de cunostintele si experienta romanilor din domeniul ingineriei, tehnologiei si lucrarilor publice. Acestea sunt necesare pentru realizarea obiectivului investitional al guvernului algerian pentru perioada 2010-2014.

In acest sens, Habib Chawki Hamraoui a mentionat ca investitiile guvernului algerian pentru modernizarea si dezvoltarea tarii in perioada 2010-2014 se ridica la aproximativ 300 miliarde de dolari. Dintre acestea, aproximativ 36 miliarde de dolari sunt rezervate pentru constructii si locuinte, 20 miliarde dolari pentru energie si aproximativ 11 miliarde pentru dezvolatarea infrastructurii, transportului si telecomunicatiilor.

Se preconizeaza ca si in perioada 2014-2018 vor fi continuate investitiile insa nivelul acestora va fi mai scazut decat cel din perioada 2010-2014, de aproximativ 200 miliarde de dolari.

In cadrul intalnirii cu reprezentantii oficiali ai judetului Prahova, ambasadorul Algeriei a declarat ca Romania poate fi o poarta de intrare pentru realizarea de afaceri de succes iar companiile prahovene sunt invitate sa participe la licitatiile organizate pentru dezvoltarea Algeriei.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional