Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Au demarat lucrarile de apa/apa uzata in judetul Bihor

I.D. Investiţii /

Compania de Apa Oradea S.A. a inceput lucrarile de extindere si modernizare a infrastructurii de apa si apa uzata in judetul Bihor.

Din 9 decembrie se lucreaza pe urmatoarele strazi: Zlatnei, Samuil Micu Klein, Sucevei, Bacaului, Fagarasului, 22 Decembrie, Iacobinilor, Cornitelului, Gheorghe Titeica, Oasului, Drum Uzinal, Vladeasa, Constantin Mille, Pelinului, Podgoriei -Ramura 1 si 2, Ion Paun Pincio - Ramura 3.

Contractul de finantare prin Programul Operational Sectorial Mediu a fost incheiat in aprilie 2011.

Valoarea estimata a proiectului se ridica la suma de 341,71 milioane lei fara TVA. Din aceasta suma, valoarea fondurilor europene este de 260,74 milioane lei.

Proiectul cuprinde extinderea conductelor de aductiune, constructia statiilor de pompare, a statiilor de clorinare si a rezervoarelor, reabilitarea si extinderea retelei de distributie a apei, reabilitarea si extinderea retelei de canalizare, constructia statiilor de pompare si a conductelor de refulare si lucrari pentru siguranta operationala la statia de epurare in aglomerarea Oradea; Extinderea frontului de captare si conductei de aductiune a apei, constructia rezervorului, a statiei de clorinare si a statieide pompare, reabilitarea si extinderea retelei de distributie a apei in aglomerarea Biharia; Constructia captarii izvorului, a conductei de aductiune, a statiilor de pompare si statiilor de clorinare, extinderea retelelor de distributie a apei, extinderea si reabilitarea retelei de canalizare, constructia statiilor de pompare si a conductelor de refulare si constructia statiei de epurare din aglomerarea Beius; Extinderea retelei de canalizare, constructia statiilor de pompare, a conductelor de refulare si a statiei de epurare in aglomerarea Tinca; Asistenta tehnica pentru managementul proiectului si supervizarea lucrarilor.

Perioada de implementare a proiectului este 2011-2014.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional