Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Austriecii sunt interesati de sectorul energetic din Romania

I.D. Perspective /

Companiile austriece doresc sa-si intareasca pozitia sau sa intre pe piata din Romania. In jur de 300 de reprezentanti ai firmelor austriece interesate de relatiile cu tara noastra au participat la Forumul Economic Romania-Austria, organizat de Camera Economica federala a Austriei (WKO) la Viena in data de 18 iunie.

La lucrarile forum-ului a luat parte delegatia romana condusa de premierul Victor Ponta, din care a facut parte Lucian Isar, ministrul delegat pentru mediul de afaceri.

Participantii au fost informati cu privire la strategia adoptata pentru eficientizarea sectorului energetic romanesc si oportunitatile concrete de a investi in obiective hidroenergetice noi sau aflate in diferite stadii de executie, dar si in sectoare care utilizeaza resurse regenerabile.

In cadrul lucrarilor Forumului, reprezentantii Federatiei Industriasilor Austrieci, asociatie a marilor industrii prelucratoare, energetice si bancare, au prezentat delegatiei romane prezente la eveniment intentia de a continua si dezvolta investitiile de anvergura in Romania, tara noastra fiind, in opinia acestora, un pilon de baza in expansiunea marfurilor si capitalurilor austriece in regiunea Marii Negre si in tarile adiacente.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional