Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

BEI se va implica in PPP-uri in Romania

I.D. Perspective /

Banca Europeana de Investitii (BEI) este dispusa sa se implice in realizarea unor proiecte majore de Parteneriat Public Privat (PPP) in Romania sau de concesiuni pentru realizarea unor tronsoane de autostrada pe ruta Iasi-Targu Mures, potrivit declaratiilor delegatiei BEI.

Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, s-a intalnit ieri, 12 martie, cu delegatia Bancii Europene pentru Investitii (BEI).

In cadrul intalnirii s-a pus accentul pe proiectele in care BEI se poate implica prin oferirea de asistenta tehnica specializata precum ar fi cele din domeniile: feroviar, rutier, naval (portuar), aerian si transport intermodal.

O alta tema abordata a vizat Compania Nationala CFR Infrastructura si posibilitatea contractarii unui credit pentru finantarea unor proiecte de reabilitare de cale ferata.

Delegatia Bancii Europene pentru Investitii si-a aratat deschiderea de a finanta o serie de proiecte noi de infrastructura.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional