Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Black Friday pe piata de birouri

I.D. Investiţii /

Remus BC

Remus BC

Black Friday se extinde si pe piata de spatii de birouri. Consultantul imobiliar ESOP Consulting a inscris in campanie cinci cladiri de birouri.

Promotia va fi lansata cu o saptamana inainte. iar perioada de semnare va fi de o saptamana - intre 22 si 29 noiembrie 2013.

Ultimele spatii disponibile (cu o suprafata totala de 361 mp) intr-un business center tip boutique, situat in zona ultracentrala - in spate la Intercontinental, cu finisaje premium, sunt promovate de Black Friday 2013.

Aceasta este si prima cladire sustenabila de inchiriat de Black Friday, fiind de ultima generatie, construita astfel incat sa aiba un consum redus de energie: cu aproximativ 31% mai mic decat cel al unei cladiri de birouri traditionale si cu aproximativ 42% mai mic decat consumul unei cladiri de birouri cu o vechime mai mare de 10 ani.

Tot la Black Friday este promovat Remus BC, un proiect de birouri S+P+5E, central, in zona Unirii-Calea Calarasi, un business center de calitate superioara construit cu bani europeni, care va fi dat in folosinta in primul trimestru din 2014, cu o suprafata totala inchiriabila de 1.550 mp, din care mai este disponibila o suprafata de 1.390 mp, cu module de spatii care pornesc de la 84 mp.

Al treilea proiect inclus in campanie este Atlantic BC, o cladire noua de birouri situata in zona de centru -nord, pe Clucerului, dispusa pe subsol, parter, cinci etaje si un etaj retras. Suprafetele disponibile la inchiriere sunt cuprinse intre 188 - 448 mp.

De asemenea o Vila din Domenii a fost inclusa in campania de Black Friday, construita recent are o suprafata inchiriabila de 460 mp si este dispusa pe demisol, parter, etaj si mansarda.

Nu in ultimul rand intra in campanie Castel Caro. Acesta reprezinta componenta de birouri din cadrul Complexului Multifunctional Caro Club, din zona Barbu Vacarescu, cel mai nou si in voga pol de birouri al Bucurestiului. Din aceasta cladire mai sunt disponibili 400 mp.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional