Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Blocurile din Oradea vor fi reabilitate termic prin POR

I.D. Investiţii /

Blocurile din Oradea vor fi reabilitate termic prin POR

Noua blocuri de locuinte din municipiul Oradea urmeaza sa fie reabilitate termic prin Programul Operational Regional 2007-2013, domeniul 1.2. "Sprijinirea investitiilor in eficienta energetica a blocurilor de locuinte".

Primaria Oradea a depus cerererile de finantare pentru doua contracte de reabilitare termica blocuri in luna mai a anului curent.

Astfel, urmeaza sa primeasca finantare lucrarile la patru blocuri din zona maresal Averescu. Valoarea cererii de finantare este 2,11 milioane lei din care asistenta financiara nerambursabila solicitata este 1,08 milioane lei.

Al doilea proiect vizeaza reabilitarea a cinci blocuri de pe malul stang al Crisului Repede. Valoarea totala a cererii de finantare este 2,07 milioane lei. Asistenta financiara nerambursabile solicitata este de 1,02 milioane lei.

Investitiile vizeaza izolarea termica a peretilor exteriori cu polistiren expandat ignifugat si tencuieli in strat final de 15 cm, inlocuirea tamplariilor cu sisteme termoizolante pentacamerale si geam termopan cu transfer termic scazut, izolarea cu polistiren extrudat a soclului si a planseului peste ultimul nivel, respectiv repararea/refacerea instalatiei de distributie a agentului termic pentru incalzire si apa calda menajera din subsolul si canalul tehnic.

Perioada de implementare a contractelor este de 18 luni.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional