Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Braşov: Continuă lucrările de refacere a spaţiilor publice din centrul istoric

F.A. Investiţii /

  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Primăria Municipiului Braşov a iniţiat începând cu anul 2005 un proiect de reabilitare şi refacere a centrului isoric. Acesta presupune lucrări de înlocuire a îmbrăcăminţii asfaltice cu îmbrăcăminte din granit, interzicerea circulaţiei rutiere pe străzile din centrul istoric. Înlocuirea mobilierului urban cu mobilier care să se încadreze în specificul zonei, înlocuirea sistemului de iluminat public cu sisteme şi corpuri adaptate zonei şi coborârea reţelelor supraterane în subteran astfel încât clădirile şi străzile să nu mai fie încărcate cu cabluri, ne-a precizat Sorin Toarcea, purtătorul de cuvânt al Primăriei Municipiui Braşov.

    În prezent este în derulare un proiect de refacere a curţii Bisericii Negre, a pavimentului din Piaţa Sfatului şi Piaţa Eminescu şi de înlocuire a îmbrăcăminţii asfaltice cu îmbrăcăminte din piatră naturală pe strada Michael Weiss.

    Municipalitatea nu a derulat până în prezent niciun proiect de refacere a faţadelor clădirilor din Centrul Istoric.

    Ştirile zilei

    Revista
    BURSA Construcţiilor

    Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

    Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

    Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

    În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

    Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

    Locuinţe

    Piaţa Imobiliară

    Amenajări

    Smart City

    Fotoreportaj

    Preţuri

    Finanţare

    Investiţii

    Consilier

    Companii

    Internaţional