Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Bucurestenii investesc cel mai mult in produse de lux pentru baie

I.D. Amenajări /

Bucurestenii investesc cel mai mult in produse de lux pentru baie

Bucurestiul se situeaza pe primul loc in topul oraselor din tara in care se investeste cel mai mult in produse de lux pentru baie si bucatarie, fiind urmat de Ploiesti, Iasi si Constanta, potrivit Kuma Romania, producator autohton de lavoare, blaturi si mobilier pentru bai si bucatarii.

"Cele mai mari bugete pentru amenajarea exclusivista a bailor si bucatariilor se investesc in Bucuresti, circa 50% din vanzarile Kuma pe piata din Romania fiind realizate in Capitala. Acestora le urmeaza Ploiestiul, care atrage 15% din vanzari, in timp ce Iasiul si Constanta aduc, fiecare, aproximativ 7%", a declarat Camelia Olesen, Director Executiv Kuma Romania.

In ceea ce priveste produsele care se vand cel mai bine in aceste orase, in Bucuresti se vand, in egala masura, lavoare pentru bai si blaturi de bucatarii pentru locuinte, dar si lavoare pentru proiecte de birouri, mall-uri si hoteluri.

in Ploiesti si Constanta se cumpara indeosebi lavoare pentru bai si blaturi de bucatarii destinate locuintelor, in timp ce in Iasi cele mai vandute produse sunt lavoarele pentru proiecte hoteliere.

Referitor la preferintele celor care investesc cel mai mult in bai si bucatarii de lux, Camelia Olesen spune ca sunt alese cu precadere produse in nuante de bej sau maro, usor minimaliste, cu design inedit.

Pentru dotarea bailor din spatiile publice (cladiri de birouri, mall-uri, hoteluri si restaurante) lavoarele cu boluri multiple au devenit treptat mai mult decat un trend - o necesitate, un standard. Fie ca este vorba de forme rotunjite sau rectangulare, minimaliste.

Kuma Romania a intrat pe piata locala in 1998 cu o cifra de afaceri de 50.000 de dolari, ajungand in 2011 la 2,8 milioane de euro.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional