Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Bugetul Uniunii Europene s-ar putea reduce in 2014

A.D. Perspective /

Comisia Europeana a adoptat proiectul de buget al Uniunii Europene pentru anul 2014, in valoare de 142 miliarde euro in credite de angajament si de 135,9 miliarde euro in credite de plata. Proiectul de buget pentru 2014 este cu aproximativ 6% mai mic decat bugetul anului curent, atat in privinta angajamentelor, cat si a platilor.

"Ne vom adapta propunerea ulterior, in functie de rezultatul final al procedurii de adoptare a cadrului financiar multianual (CFM) pentru perioada 2014-2020", a declarat Janusz Lewandowski, comisarul european pentru programare financiară şi buget

Cea mai mare parte din buget va viza Cresterea inteligenta si inclusiva (63,8 miliarde euro credite de angajament si 62,8 miliarde euro credite de plata), respectiv Cresterea sustenabila: resurse naturale (59,25 miliarde euro credite de angajament si 56,5 milairdeeuro credite de plata).

Comisia a pregatit proiectul de buget pentru 2014 pe baza celei mai recente etape a actualelor negocieri privind CFM. Suma pentru 2014 depinde de ajungerea la un acord, in timp util in 2013, privind resursele bugetare suplimentare care sa acopere necesarul de plati in 2013, astfel cum a propus Comisia.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional