Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Castigator incert pentru constructia variantei de ocolire Targu Jiu

F.A. Investiţii /

Castigator incert pentru constructia variantei de ocolire Targu Jiu

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR) va reevalua oferta declarata castigatoare in cadrul licitatiei vizand constructia variantei de ocolire Targu Jiu.

Masura vine in urma a doua contestatii depuse la Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor.

Astfel, compania Copisa Constructora Pirenaica, au cerut la CNSC anularea comunicarii rezultatului procedurii si a actelor care au stat la baza emiterii acestuia si obligarea autoritatii ocntractante la reanalziarea si reevaluarea ofertei castigatoare, depuse de Collini Lavori SpA si emiterea unei noi comunicari privind rezultatul procedurii.

De asemenea, compania Secol Societa Edile Construzioni e Lavori SpA a solicitat anularea deciziei autoritatii contractante prin care oferta proprie a fost clasata pe locul al treilea, precum si a oricaror acte care atesta modalitatea de evaluare a ofertelor clasate pe locurile 1 si 2, respectiv obligarea autoritatii contractante la reanalizarea si reevaluarea tuturor ofertelor.

La randul sau, Collini Lavori a formula o cerere de interventie solicitand respingerea celor doua contestatii si mentinerea rezultatului procedurii.

CNSC a admis capetele de cerere din contestatii vizand anularea comunicarii rezultatului procedurii, obligand autoritatea contractanta la anularea raportului procedurii si a actelor subsecvente, cu reevaluarea ofertei Collini Lavori.

Consiliul a respins ca nefondata cererea de interventie inaintata de Collini Lavori.

Varianta de ocolire Targu Jiu ar urma sa aiba o lungime de aproximativ 20 km. Contractul pentru executia lucrarilor de constructie are o valoare estimata intre 283,4 si 308,6 milioane lei, fara TVA.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional