Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

CC Moldoconstruct SA Iasi a castigat contractul pentru efectuarea lucrarilor la Spitalul de Pneumoftiziologie

I.D. Investiţii /

Consiliul Judetean Iasi a incheiat astazi contractul pentru executia lucrarilor la Ambulatoriul Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie din Iasi.

Castigatoarea contractului este firma CC Moldoconstruct SA Iasi, a carei oferta s-a ridicat la suma de 3,3 milioane lei, fara TVA.

Cristian Adomnitei, presedintele Consiliului Judetean Iasi, a declarat:

"Consiliul Judetean implementeaza patru proiecte de reabilitare a ambulatoriilor de specialitate, lucrari realizate prin intermediul fondurilor europene. Ambulatoriul de la fostul Spital Sf. Ioan a fost deja finalizat. Contractul de executie a lucrarilor la Spitalul Cuza Voda la începutul lunii trecute si s-au demarat deja lucrarile. La Spitalul de Pneumoftiziologie am semnat astazi contractul, iar ordinul de începere a lucrarilor va fi emis imediat. Va urma în foarte scurt timp si semnarea contractului si la Spitalul de Neurochirurgie. Sunt cele mai mari investitii în modernizarea, repararea si dotarea spitalelor din ultimii 23 de ani."

In urma lucrarilor ambulatoriul va fi reabilitat si refuncţionalizat, aproape 2.000 de metri patrati de suprafaţa construita desfasurata va fi reabilitata. Totodata in incinta spitalului se va instaura in serviciu medical nou: ecografie toracico - abdominala.

CC Moldoconstruct SA Iasi s-a angajat sa finalizeze lucrarea in 15 luni.

Proiectul prevede si dotarea a 5 cabinete medicale pentru adulţi; doua cabinete medicale pentru copii; un laborator radiodiagnostic; un laborator de hematologie; un laborator de anatomie patologica; un laborator de bacteriologie; un laborator biochimie; o camera de recoltare; un cabinet de explorari funcţionale.

Valoarea totala a investitiei este de 9,75 milioane lei, din care 7,65 milioane lei reprezinta finantarea nerambursabila.

Pe langa cele patru ambulatorii, Consiliul Judetean Iasi a demarat reabilitarea Spitalului de Copii "Sf. Maria" si a Spitalului de Neurochirurgie "Prof. Dr. Nicolae Oblu".

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional