Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Centru in domeniul energiilor regenerabile la Osorhei

I.D. Investiţii /

Centru in domeniul energiilor regenerabile la Osorhei

Un centru de servicii in domeniul energiilor regenerabile este construit la Osorhei, judetul Bihor.

Centrul BIO - REN din Osorhei va fi destinat sustinerii de conferinte, seminarii, workshop-uri, prezentari, targuri si expozitii pe teme legate de tehnologii regenerabile.

La parter cladirea are functiunea de sala de expozitii, cu anexele specifice acesteia, si anume, spatii de expozitie propriu-zisa, spatii de expozitie exterioare si acoperite, depozite,etc.

La etajul 1 vor fi amplasate cinci birouri, grupuri sanitare si o sala de conferinte cu 62 de locuri. La etajul 2 va fi amplasata o sala de worksop.

Valoarea totala a proiectului este de 1,74 milioane Euro (cu 91,50% finantare nerambursabila). La proiect si-au adus contributia mai multe localitati: 46.000 Euro revin Municipiului Teglas, 823.350 Euro revin Asociatiei pentru afaceri si forta de munca din Hajdu-Bihar, 745.600 Euro revin Comunei Osorhei, 123.990 Euro revin ADI Zona Metropolitana Oradea.

Autorizatia pentru demararea lucrarilor a fost emisa in octombrie 2012. Perioada de implementare este de 24 luni, 1 noiembrie 2012 - 31 octombrie 2014.

Investitia este finantata prin Programul de Cooperare Transfrontaliera Ungaria-Romania 2007-2013. Pe langa centrul din Romania proiectul prevede constructia unui centru de servicii in domeniul energiilor regenerabile la Hajdu-Bihar, in Ungaria.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional