Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

CFR a obtinut finantare pentru 7 poduri de cale ferata

I.D. Investiţii /

CFR a obtinut finantare pentru 7 poduri de cale ferata

Proiectul de reabilitare poduri, podete si tuneluri de cale ferata apartinand Sucursalei Regionale de Cai Ferate Bucuresti va primi finantare.

Contractul de finantare a fost semnat de catre Autoritatea de Management pentru Programul Operational Sectorial "Transport" si Compania Naţionala de Cai Ferate "CFR" SA in 10 si 24 septembrie 2013.

Proiectul are un buget total de 95,68 milioane lei, din care 62,92 milioane lei constituie finantare nerambursabila. Diferenta va fi asigurata de la Bugetul de Stat.

Obiectivul proiectului consta in executarea lucrarilor de infrastructura si suprastructura necesara pentru reabilitarea/reconstructia a sapte poduri de cale ferata (patru pe traseul Bucuresti-Videle, unul pe traseul Bucuresti - Ploiesti, unul pe traseul Ploiesti Sud - Ploiesti Triaj iar ultimul pe Linia colectoare Mogosoaia).

Perioada de executie a lucrarilor pentru proiectul mentionat este 1 decembrie 2013-1 ianuarie 2016.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional